JEDNOTKA 2204

DISPOZICE - 2KK
PODLAHOVÁ PLOCHA -49,6 m2
TERASA - 55,3 m2
PODLAŽÍ - 3.NP

PŮDORYS

Napsali o nás

Naše úspěšné projekty

vily Liberec

Projekt 16ti nízkoenergetických rodinných domů je řešen jako osm dvojdomů. Architektonický výraz s prvky neofunkcionalismu nabízí optimální tvar domu s maximálním obestavěným prostorem při minimální ploše vnějších ochlazovaných konstrukcí. Využívá moderní stavební technologie a materiály (dřevo, kámen. sklo). Konstrukce plochých střech v plném rozsahu respektují místní klimatické podmínky.

NA AMERICE

Jedinečný český developerský projekt v Mníšku u Liberce, který jsme dokončili v roce 2018, lze ve zkratce definovat jako pasivní – energeticky úsporný a ekologicky ohleduplný. Jde o pětadvacet solitérních domů polozapuštěných v zemi. Díky využití přírodního elementu mohou rezidenti ušetřit až 80 % energie na vytápění. Náklady na teplou vodu a topení pro čtyřčlennou rodinu jsou zhruba 600 korun měsíčně, to je méně než v třetinovém bytě v panelovém domě.

V LUKÁCH

Za obytný soubor V Lukách, jsme získali prestižní ocenění Stavba roku 2008. Slova poroty? „Titul Stavba roku 2008 je udělen za vytvoření obytné skupiny s rozmanitými typy bytových staveb se zřetelem k netradičnímu řešení prostorů rodinných domů a využití alternativního zdroje tepelné energie.“ Projekt V Lukách je naším prvním projektem v Horních Počernicích. Celkem zahrnuje 5 dvojdomů, 3 solitérní domy, 1 podzemní dům a 15 řadových domů.

Rezidence Klánovice

Inspiraci pro samotnou stavbu i interiéry jsme čerpali z nadstandardů a vymožeností prvorepublikových vil. Podíleli jsme se na projektu, ve kterém je úroveň standardu ještě výš než je nadstandard jiných projektů a dokázali vše skloubit s požadavky moderního soudobého bydlení i požadavky na nízkonákladový provoz objektu díky použitým materiálům a členité struktuře budov.